Steun 505

Ja, ik steun de oproep tot een menselijk beleid

Wil jij ook een menselijk beleid? Registreer je en laat zien dat we met velen zijn om een krachtig statement te maken. Ook als je er niet bij kan zijn op de 505 - Concerten voor menselijkheid kan je de oproep mee onderschrijven.

De concerten zijn gratis voor jou als bezoeker en worden georganiseerd door vrijwilligers die zich kosteloos en enthousiast inzetten. Je kan wel een vrije bijdrage storten, die ons helpt om het evenement te organiseren.

Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring.
Bedankt! We hebben je inzending goed ontvangen.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Ja, ik geef een bijdrage

De 505 - Concerten voor menselijkheid zijn een grootschalig muziekevenement dat een duidelijke oproep wil zijn voor meer menselijkheid in onze samenleving. De concerten zijn volledig gratis en worden georganiseerd door de kosteloze inzet van vele vrijwilligers, professionals en artiesten.

We vragen een vrije bijdrage om de productiekosten van het evenement te dragen. Eventuele winsten worden geschonken aan het goede doel.

Doneer een Vrije bijdrage

Ja, ik help graag mee

Word een onmisbare vrijwilliger op de 505 – Concerten voor menselijkheid.

Hecht je veel belang aan samenhorigheid? Vind je het belangrijk om mensen samen te brengen? Of heb je gewoon zin om op 5 mei in Antwerpen nieuwe mensen te ontmoeten en samen een groots muziekfestival in goede banen te leiden? Dan ben jij degene die we zoeken!

Je kan kiezen uit verschillende taken:

  • helpen bij opbouw en afbraak
  • productiemedewerker  
  • welkomstcomité 
  • steward 
  • horecamedewerker 
  • sanitiairverantwoordelijke  
  • ...

Iedereen is welkom! De meeste taken kunnen worden uitgevoerd vanaf het jaar waarin je 16 jaar wordt. Voor opbouw en afbraak is een heftruckrijbewijs of ervaring met bouwmachines een pluspunt! Opbouwen doen we vanaf 2 mei. 

Als vrijwilliger maak je deel uit van een fantastisch team. Je ontvangt een mooi T-shirt, een maaltijd en drankjes. Daarnaast krijg je de kans om veel te leren van het reilen en zeilen van een festival! 

Interesse? 

Ja, ik wil graag meehelpen

Hulp nodig bij het aanmelden? Dan kan je steeds vrijwilligers@505concerten.be mailen.